aboutus

Εταιρικό Προφίλ

ZHENGZHOU η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ του COOPER, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός εξαγωγέας και των ολοκαίνουργιων και χρησιμοποιημένων εμπορικών οχημάτων, των μηχανών κατασκευής και των ανταλλακτικών στην Κίνα.

 

Παρέχουμε το λεωφορείο λεωφορείων, λεωφορείο πόλεων, σχολικό λεωφορείο, λεωφορείο ακτοφυλάκων με τα εμπορικά σήματα όπως YUTONG, ΥΨΗΛΌΤΕΡΟ, KINGLONG, ΧΡΥΣΌΣ ΔΡΆΚΟΣ, ZHONGTONG και ούτω καθεξής. Παρέχουμε επίσης στο φορτηγό απορρίψεων, την πιέτα τρακτέρ, το ειδικής χρήσης φορτηγό τα εμπορικά σήματα όπως DONGEFNG, SINOTRUK HOWO, SHACMAN, BEIBEN, HUALING και άλλων. Ο φορτωτής, κύλινδρος, εκσκαφέας με τα εμπορικά σήματα όπως Sany, Zoomlion, KOMATSU, Caterpillar, Kobelco, VOLVO είναι και ούτω καθεξής επίσης διαθέσιμος.

 


Καθιέρωσε μια καλή συνεργασία με σημαντικούς κατασκευαστές λεωφορείων και φορτηγών στην Κίνα, ενσωματώνει με σε μια επαγγελματική ομάδα στην πρόσβαση και η εξαγωγή, Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ZHENGZHOU COOPER, ΕΠΕ έχει αναπτυχθεί γρήγορα σε έναν διάσημο επαγγελματικό εξαγωγέα στα εμπορικά οχήματα και τον εξοπλισμό κατασκευής. Στο μέλλον η ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ZHENGZHOU COOPER πρόκειται να ενισχύσει τις ικανότητες πυρήνων και να αναπτύξει περισσότερες επαγγελματικές λύσεις για «ΝΑ ΚΑΛΎΨΕΙ την ΑΠΑΊΤΗΣΗ ΚΆΘΕ ΠΕΛΆΤΗ»!


Παρέχουμε την επαγγελματική υπηρεσία για κάθε πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ απευθυνθείτε στο info@zzcooper.com, Whatsapp/Wechat αριθ.: 0086 15638566633

Ιστορία

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

2017, καθιέρωση επιχείρησης. Η πρώτη γραμμή έθεσε μια απόδοση μέχρι 1.000.000 RMB.

 

το 2018, η ανάπτυξη επιχείρησης, το λεωφορείο και το φορτηγό πηγαίνουν χέρι-χέρι, μηχανήματα κατασκευής καλύψεων επιχειρησιακού πεδίου και άλλοι τομείς

 

το 2019, οχήματα πωλείται σε πολλές χώρες στην Αφρική, και το ποσοστό ανάκτησης παλαιών πελατών φθάνει σε 90%, και η ποιότητα των οχημάτων εμπιστεύεται από τους πελάτες.

 

το 2020, κατά τη διάρκεια της επιδημίας, οι πωλήσεις των διαταγών δεν μειώθηκαν αλλά αυξανόμενος, και διάφορους απολογισμούς πλατφορμών άνοιξαν συγχρόνως, και η επιχείρηση άκμασε.

 

το 2021, επεκτείνει την κλίμακα της επιχείρησης, πωλεί τα προϊόντα μέσω των διάφορων καναλιών, και λαμβάνει μια κυκλοφορία μεγάλου ποσού.

 

Υπηρεσία

Η αποστολή μας είναι: ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ.

 

Περίπου Emport:

 

Θα μεταφέρουμε με τη μεταφορά χύδην φορτίου, το σκάφος RO/$L*RO ή το σκάφος πλαισίων σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, και ο αγοραστής μπορεί επίσης να υποδείξει τη ναυτιλιακή εταιρία, και το πραγματικό κόστος θα επιβαρύνει τον αγοραστή.

 

Περίπου φόρος:

 

Ο αγοραστής πληρώνει τον τελωνειακούς φόρο/το φόρο.

Η τιμή είναι εξαιρέσει οποιουδήποτε δασμού ή τελωνειακός φόρος, δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτό. Θα μπορούσατε να συμβουλευθείτε το τοπικό τελωνειακό γραφείο σας πόσο αυτό θα είναι.

 

Περίπου στέλνοντας:

 

1. Συνήθως χρησιμοποιούμε τη μεταφορά χύδην φορτίου, το σκάφος RO/$L*RO ή το σκάφος πλαισίων, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου 25-35 εργάσιμες ημέρες στις περισσότερες χώρες.

2. Δεν είμαστε αρμόδιοι για το χρόνο διέλευσης μεταφορέων. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από το μεταφορέα και αποκλείουν τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές τραπεζών. Σημειώστε ότι οι χρόνοι παράδοσης μπορούν να ποικίλουν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μέγιστων περιόδων ή inclimate των καιρικών συνθηκών.

3. Όλα τα στοιχεία θα σταλούν από την αποθήκη εμπορευμάτων μας στην Κίνα άμεσα.

4.As τα αγαθά είναι χρησιμοποιημένοι φορείς, τα οχήματα θα επιθεωρηθούν περιεκτικά και προσεκτικά πριν από την παράδοση, και τα χαλασμένα εξαρτήματα θα αντικατασταθούν. Πριν από την παράδοση, ο αγοραστής θα τους επιθεωρήσει. Εάν το όχημα παραλαμβάνεται, ο αγοραστής δεν πρέπει να αρχίσει κακόβουλα τις διαφωνίες. Εάν το όχημα είναι χαλασμένο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, θα αντεχτεί από την ασφαλιστική εταιρεία, και θα πωλήσουμε τα εξαρτήματα στον αγοραστή σε μια τιμή χαμηλότερη από τη τιμή αγοράς.

 

Ανατροφοδότηση:

 

1. Εγγυώμαστε να σας στείλουμε τα προϊόντα καλής ποιότητας με την καλύτερη υπηρεσία μας.

2. Παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί εάν ικανοποιείτε με τα στοιχεία και την υπηρεσία μας, πολλές ευχαριστίες!

 

Μας ελάτε σε επαφή με


Τηλ.: +86 371-61656353
Fax: +86 371-61656353
Whatsapp: +86 13283855772
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το info@zzcooper.com
Διεύθυνση: Δρόμος Νο 491, ανατολής Hanghai, Zhengzhou, Henan, Κίνα

 

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

Η ομάδα μας

ZHENGZHOU η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ του COOPER, ΕΠΕ, είναι ένας επαγγελματικός εξαγωγέας και των ολοκαίνουργιων και χρησιμοποιημένων εμπορικών οχημάτων και του βαριού εξοπλισμού, καθώς επίσης και τα σχετικά ανταλλακτικά στο λεωφορείο China.For, όπως το λεωφορείο λεωφορείων, λεωφορείο πόλεων, σχολικό λεωφορείο, λεωφορείο ακτοφυλάκων, τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν YUTONG, ΥΨΗΛΌΤΕΡΟΣ, KINGLONG, το ΧΡΥΣΌ ΔΡΆΚΟ, ZHONGTONG, τη TOYOTA, κ.λπ. Για τα φορτηγά, όπως το φορτηγό απορρίψεων, το φορτηγό τρακτέρ, ειδικής χρήσης φορτηγά, εμπορικά σήματα περιλαμβάνει DONGFENG, SINOTRUCK HOWO, SHACMAN, BEIBEN, HUALING, κ.λπ. Για τη μηχανή κατασκευής, όπως το φορτωτή, εκσκαφέας, κύλινδρος, το εμπορικό σήμα περιλαμβάνει Sany, Zoomlion, τη KOMATSU, το Caterpillar, Kobelco, τη VOLVO, κ.λπ.

 

Συμβάσεις σημαδιών με τους πελάτες από την Ινδία

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

 

Πάρτε τους πελάτες στο χώρο στάθμευσης για να επισκεφτείτε τα οχήματα.

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

 

Οδηγήστε τον πελάτη για να επιθεωρήσετε προσωπικά το όχημα.ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. lily Shi
Τηλ.: : +86 15303718673
Φαξ : 86-371-61656353
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)